Tulle vaser, 3 stk.

Kähler
640

Beskrivelse:

Med vaseserien Tulle hylder Kähler nostalgien og romantikken med håndmalede dekorationer inspireret af de ældre Kähler-vaser. Ja, historien er ganske enkelt glaseret ud over og ind i de udtryksfulde keramikvaser med et nutidigt fokus på historien og håndværkstraditionerne, der peger tilbage på selve essensen af Kähler. Tilbage i tiden havde glasurerne en helt speciel glød og fyldighed. Og i den nye Tulle-serie har Kähler fået skabt et tilsvarende lækkert, autentisk og kunstnerisk udtryk i en moderne kontekst i en lille størrelse, hvor der til gengæld er blevet leget med at skabe ekstra dybde og liv gennem smukke og fyldige glasurer.

Tulle-serien fra Kähler henter sin inspiration fra de originale hånddrejede vaser, der blev skabt på Kählers værksted tilbage i starten af 1900-tallet. Og med hvert enkelt design følger grundige overvejelser om silhuet, størrelse og farvevalg, der i samspil med de ikoniske former hentet i arkiverne skaber seriens på én gang klassiske og moderne udtryk.

Når vaserne blev drejet og dekoreret af malerdamerne i det gamle pottemagerværksted i Kindhestegade i Næstved, fik de hver især sat deres særlige kunstneriske fingeraftryk på produktionen af skåle, kander, kopper, fade og vaser.

Gaven indeholder: 

  • 1 x Tulle Vase H10,5 cm, blå
  • 1 x Tulle Vase H13 cm, blå
  • 1 x Tulle Vase H22,5 cm, blå
  • 1 x Check Mulepose Alice 45×50 cm, rød/sand

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.