Spritzkassen

Nordisk
400

Beskrivelse:

BARKHOLT APERITIVO MED RABARBER, JORDBÆR & BLODAPPELSIN
Barkholt aperitivo passer perfekt som velkomstdrink eller til at nyde på terrassen, enten on the rocks eller med en god tonic. Prøv den også som en klassisk spritz. Let bitter og forfriskende aperitivo af aromatiske blodappelsiner, syrlige rabarber, sødmefulde jordbær og et smagskalejdoskop af udvalgte botanicals.

FOXYMAN GIN MED CITRONGRÆS + LIMEBLADE
En forfriskende & karakteristisk citrus gin med lime & citron krydret med de aromatiske limeblade & den tropiske græsart citrongræs. En pikant citrusrig aroma med en behagelig eftersmag. Brug den i en klassisk G&T eller i de populære cocktails tom collins, white lady eller singapore gin sling.

CAVA DIGNITAT SELLECIO BRUT
Denne lækre cava er perfekt afstemt i forhold til blødhed, afpasset sødme og friskhed. Den er tør og har en flot og elegant mousse og en lang sprød eftersmag. Du vil i det hele taget opleve en frugtig og saftig mousserende vin, som du med garanti får lyst til at fylde køleskabet op med.

NELLY’S BRÆNDTE MANDLER
Brændte mandler er en vaskeægte juleklassiker, der holder år efter år. De både smager og dufter af jul, så det brager, præcis som jeg husker dem hos min gamle mormor nelly tomine.

FEVER-TREE INDIAN TONIC WATER
Ved at blande fabelagtige botaniske olier med kildevand og den højeste kvalitet kinin fra ’feber træer’ i det østlige congo, har fever-tree fået skabt en naturlig og prisvindende tonic med en unik ren og forfriskende smag og aroma.

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.