Soft Spot Solar Lampe, 25cm

Rosendahl
560

Beskrivelse:

Med Soft Spot-serien fra Rosendahl får du lamper, der er i en kategori for sig. Det skyldes deres bløde, organiske former, der leder tankerne hen på de sten, du finder ved stranden. Dem, der er slebet glatte af vandet og tiden. Dem, du har lyst til at røre ved, når du ser dem. Det er dog ikke kun designet, der er præget af det bløde og organiske, men også selve lyset.

Lampen har solceller under skærmen og de genopladelige batterier kan lades med 100% grøn solenergi. På en gråvejrsdag kan den oplades med USB og den indbyggede lyssensor vil sørge for at sprede lys og hygge, både indendørs og udendørs.

Soft Spot Solar solcellelampe er trådløs og kan fungere som stemningsskaber på spisebordet, terrassen og lige der i boligen hvor man ønsker en hyggelig belysning. Den svævende kugle er indfattet i en sort metalramme, som i et elegant greb beskytter den svævende lys kugle, og samtidig fungerer som fod og håndtag. Solcellelampen tåler vejr og vind og kan stå ude til minus 20 grader.

Gaven indeholder:

  • Soft Spot Solar mellem, Sort, H25 cm

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.