Sangfugl Love, Hvid/rosa

Kay Bojesen
450

Beskrivelse:

Kay Bojesen-sangfuglen Love spreder vingerne ud med et budskab om håb og omsorg og føjer et nyt kærligt kapitel til historien om Kay Bojesens originale fortællinger i træ, hvor Love Sangfugl med sin lyse glød og fredfyldte udstråling er et samlende lyspunkt i det nære.

Den flødefarvede fjerpragt og det svagt lyserøde næb og matchende ben giver Love et fredfyldt og afbalanceret harmonisk look. Indvendig i øjet ses en varm sandfarve, der giver Love et roligt og kærligt blik – og samme farve går igen på den snor, hvor Love bærer et emblem med en illustration af et sølvfarvet hjerte, der symboliserer det værdifulde i kærlighed og hjertelighed.

Ud over at sprede vingerne ud med livsbekræftende budskaber så donerer Kay Bojesen Denmark 50 kr. pr. solgt Love Sangfugl til en særligt udvalgt modtager, der er med til at skabe håb for fremtiden. Nyd Love som smukt og stærkt designelement hjemme hos dig selv, hvor Sangfuglen vil emme af hjertelighed og troen på en lys fremtid, eller brug den som en original og livsbekræftende gave til én, du har kær.

Gaven indeholder: 

  • Sangfugl Love H15,5 cm Hvid/rosa

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.