Dimissionshue Sort

Kay Bojesen
130

Beskrivelse:

Giv en sød og betænksom gave til den nyuddannede, når det skal fejres, at anstrengelserne har båret frugt, og diplomet er kommet i hus. Dimissionshuen fra Kay Bojesen er designet specifikt til den lille Abe på 18,5 cm, så hvis du ønsker at give en Abe og huen sammen, er det den, du skal vælge.

Huen er fremstillet i FSC®- certificeret, sortmalet bøgetræ og har naturligvis den karakteristiske kvadratiske top og en kvast på toppen – præcis som det hører sig til. Kvasten ligger til venstre, så Aben er selvfølgelig bestået.

Aben er glad, finurlig, nysgerrig og har appetit på livet – præcis som man føler sig, når man har fået en masse ny viden – klar til at erobre verden med gåpåmod og energi. Dimissionshuen er et både hyggeligt og højtideligt minde om den netop afsluttede uddannelse – både som en gave fra familien eller venner – eller som en gave og et skulderklap til dig selv efter endt studietid.

Gaven indeholder: 

  • Dimissionshue Sort

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.