Romkassen

Nordisk
400

Beskrivelse:

NIMBUS ROM SHERRY CASK
Klassisk mørk rom med smag af eksotisk frugt & et hint af ingefær. Smager fantastisk i de klassiske drinks dark & stormy, cuba libre eller presidente. Prøv den også med cola til en rom & cola med en limetwist.

NIMBUS KAFFELIKØR
Smager fantastisk som avec med masser af is, som ledsager til tiramisu eller anden tung dessert, gerne med chokoladen er ligeledes oplagt til de klassiske drinks, white russian og espresso martini. Prøv den også til en kaffe G&T.

GALVANINA ORGANIC BIO COLA
Galvanina har skabt denne fantastiske nyfortolkning af den traditionelle cola. Colaen er selvfølgelig økologisk og uden tilsætning af kunstig smag eller farvestoffer. Colaen er en stor nydelse og den perfekte følgesvend til enhver tid på dagen. Colaen er tilsat naturlig kulsyre, hvilket betyder, at dens boblende friskhed varer i længere tid. Drikken er forfriskende og læskende på egen hånd, men er naturligvis også en fremragende mixer. Vi anbefaler colaen til mørk spiritus. kan med fordel anvendes til klassiske cocktails og long drinks.

GALVANINA ORGANIC FRUIT GINGER BEER
Denne økologiske ingefærøl fra galvanina er simpelthen en eksplosiv smagsoplevelse. Sjældent kan man smage så potent en ingefærdrik. For at tilbyde en fuldendt oplevelse har galvanina tilsat citrongræs. Dette fornemmer man tydelig i aromaen, der får en genkendelig citrusduft. Kendetegnet for denne ingefærøl er dens friske antrit, og dernæst en krydret eftersmag, der varer ved. Galvanina ginger beer er fremragende for sig selv, men kommer dog virkelig til sin ret som mixer til klassiske cocktails eller caribbean-style drinks.

NELLY’S BRÆNDTE MANDLER
Brændte mandler er en vaskeægte juleklassiker, der holder år efter år. De både smager og dufter af jul, så det brager, præcis som jeg husker dem hos min gamle mormor nelly tomine.

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.