Regina Hvidvinsglas 18 cl, Klar

Holmegaard
330

Beskrivelse:

Regina er en ultraelegant, klassisk glasserie i luksusklassen, der rummer vin-, vand- og champagneglas i dekorative, mundblæste kummer med stærke rødder i glashistorien og Venedigs ikoniske krystaltradition. Det raffinerede glasdesign er ikke bare mundblæst, men produceret med stor teknisk kunnen og sammensat af fire fint arbejdede enkeltdele, der tilsammen skaber det pompøse design. Reginas komplicerede konstruktion peger tilbage på den venetianske glaskultur med ornamenterede fødder og dekadente, drejede kummer, der giver glassene en aura af elegance både med og uden indhold.

Regina-serien er designet af Anja Kjær, der skabte denne enestående glasserie til Kongehuset som en sølvbryllupsgave til regentparret i 1992. Glassene blev produceret af Holmegaard som en gave fra Københavns Borgerrepræsentation. Og serien tæller rødvinsglas, hvidvinsglas, champagneglas, portvinsglas og vandglas, så du kan dække op til hver en festlig lejlighed med royale refleksioner i glas og nyde originalt design med en spændende historie.

Gaven indeholder: 

  • Regina Hvidvinsglas 18 cl, Klar

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.