Recycled Urtepotteskjuler, grøn, Ø24 cm

Rosendahl
170

Beskrivelse:

Recycled er en produktserie, som er skabt for at gøre ansvarligt design tilgængeligt for alle. I serien finder du bl.a. de smukke og funktionelle urtepotter, som er fremstillet skabt af husholdningsaffald, som er indsamlet i Randers, lavet til ny plast i Langå og endelig støbt i Juelsminde. Det understøtter Rosendahls erklærede mål om at reducere det fodaftryk, vores designs sætter på planeten.

Serien er skabt af Signe Wenneberg, som arbejder ud fra ansvarlige designprincipper. Hendes indgående fokus på målrettet at fremme klimahensyn og en ansvarlig livsstil gør hende til en af Danmarks fremmeste fortalere for et cirkulært forbrugsmønster, hvor man bruger materialer, der er her i forvejen og kun producerer nye ting, der kan genanvendes, når produktets levetid er slut.

De stabelbare urtepotter har en organisk finish og en marmoreret overfladetekstur for at skabe et naturligt udseende. De er brud- og frostsikre ned til minus 20 grader og dermed velegnet til brug både inde og ude. Urtepotterne er udviklet i en naturlig afdæmpet farveskala, som passer fint ind i de fleste hjem og haver.

Design: Signe Wenneberg

Indeholder: Recycled Urtepotteskjuler, grøn, Ø24 cm

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.