Recycled Birds Foderstation hængende

Rosendahl
160

Beskrivelse:

Rosendahl Birds er en produktserie lavet af genbrugsplast, der understøtter Rosendahls erklærede mål om at reducere det fodaftryk, vores designs sætter på planeten. Derfor er fodringsautomaterne lavet af helt almindeligt plast fra husholdningen, der indsamles i Randers.

Plasten sorteres, renses og omdannes til et nyt, brugbart plastmateriale i Langå, og selve foderstationerne bliver støbt, monteret og pakket i Juelsminde. Det ansvarlige plastmateriale tåler vind og vejr og kommer i Rosendahl Outdoor-seriens afdæmpede grønne farve, der falder naturligt ind i omgivelserne.

Med Rosendahl Birds kan du både nyde naturen og gøre noget godt for den på én og samme tid. Seriens dekorative og funktionelle fodringsstationer er nemlig fremstillet i 100% genanvendt plast, der er indsamlet, forarbejdet og produceret lige her i Danmark i tråd med designer Signe Wennebergs ansvarlige designprincipper.

Design: Signe Wenneberg

Indeholder: Recycled Birds Foderstation hængende, grøn, H17,5 cm

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.