Officer m. sabel, lille

Kay Bojesen
450

Beskrivelse:

Find den søde og lille Officer med sabel og i røde, blå samt hvide farver. Denne mindre udgave fra danske Kay Bojesen er lavet af FSC-certificeret træ og papir. Det betyder, at der ikke er fældet mere træ, end hvad skoven selv kan nå at reproducere.

Officeren så første gang dagens lys i 1940 i forbindelse med Kong Christian den Xs 70-års fødselsdag og var en hyldest til den danske konge. Dengang var den fine træfigur og de andre soldater cirka en meter høje. Heldigvis gik der kun to år, før de fine soldater blev lancerede i mindre udgaver.

Med den flotte Officer kan du derfor invitere et stykke dansk historie ind i dit hjem – en oplagt gæst på fødselsdagsmorgenbordet, som en fin gave til soldaten og til dem, der værdsætter dansk design. Med sin sabel kan den lille Officer stå stolt fremme på bordet som lederen af Regimentet.

Størrelse: 
Højde 22,50 cm
Bredde 7 cm
Dybde 5 cm

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.