Nordisk julefrokost

Nordisk
400

Beskrivelse:

Nordisk julefrokost indeholder:

Tangakvavit med håndhøstet tang & krondild
Nordisk akvavit der er krydret med håndhøstet tang og grønne skærme af krondild. En rund og mild brændevin med frisk smag af dild. Perfekt til sild og smørrebrød, fisk og skaldyr og det danske frokostbord.

Tang & dild sennep
Sennep der er krydret med dild, citronskal og 3 slags håndhøstet tang. Sukkertang, ishavstang og blæretang. Bruges som sauce til gravad laks og røget laks, til krydring af dressinger og marinader til fisk og skaldyr.

Klassisk havsalt i kværn
Fransk havsalt er en klassiker i den daglige madlavning. Den smarte kværn med det grove havsalt står flot på dit køkkenbord og tilføjer nemt og hurtig ekstra smag til din mad.

Røde peberbær, hvid & sort peber i kværn
Det klassiske pebermix er den perfekte ledsager i dit køkken og som tilbehør på spisebordet. Den indeholder 3 forskel- lige slags peber, hvide, røde og sorte peberkorn. Flasken har indbygget kværn, så det er nemt at tilføje lidt ekstra god smag til maden.

The pine beer vinterbryg
I samarbejde med det lokale løkken bryghus har vi lavet vores bud på en god vinterbryg. Mørk øl der passer godt til vinterens & julens madklassikere.

Kompot med pære & krondild
Kompottens krydrede anisnoter kommer fra fennikel og krondillen. Passer godt til fede brietyper men prøv den også til krondild fra unikaserien.

Kompot med solbær, honning & estragon
Solbærkompot er et klassisk tilbehør til de milde oste. Vi har sødet den honning og tilsat frisk estragon, som giver anisnoter.

Nelly’s karameller
Håndlavede bløde & søde karameller med en overraskende saltsmag, som smelter sammen med den søde flødekaramelsmag. Flødekaramellerne har lige præcis den bløde konsistens som jeg husker det hjemme hos min mormor, nelly tomine.

Nelly’s brændte mandler
Brændte mandler er en vaskeægte juleklassiker, der holder år efter år. De både smager og dufter af jul, så det brager, præcis som jeg husker dem hos min gamle mormor nelly tomine.

Pickles med rodfrugter & salturt
Pickles er velegnet som tilbehør til dansk smørrebrød, sprængt kød, slagtervarer & pateer og som krydring i hjemmelavet remoulade sammen med mayonnaise & creme fraiche. Vi genoptager en gammel nordisk

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.