Nordisk Juleaften

Nordisk
640

Beskrivelse:

Nordisk juleaften indeholder:

Nimbus rom sherry cask
Klassisk mørk rom med smag af eksotisk frugt & et hint af ingefær. Smager fantastisk i de klassiske drinks dark & stormy, cuba libre eller presidente. Prøv den også med cola til en rom & cola med en limetwist.

Nordisk kirsebærlikør
Håndlavet likør med koldpressede kirsebær. Likøren har en stor kirsebærsmag, en sødlig frugt med tilpas syre og en lille mandelsmag fra stenene. God til chokolade og desserter, men også som ledsager til vildtretter og til kraftige og stærke oste.

Nimbus blommer i rom
Råsyltede blommer smager af sensommer og er præcis som jeg husker dem hos min mormor nelly thomine . Helt vidunderlig som en enkelt dessert med råcreme, tilbehør til vanilleis, i en blommetrifli eller som tilbehør til gode oste.

Rødvin terre forti sangiovese rubicone
Italiensk rødvin lavet på sangiovese druen. Vinen er fløjsblød med frugtige toner af kirsebær med balanceret krydderi. God til jules andesteg eller flæskesteg.

Nordisk julesennep
Sennepen er krydret med enebær, timian & appelsin, sødet med brun farin og tilsat hele sennepskorn for at give et lille bid. Senneppen er krydret og aromatisk og giver et godt modspil til julens mad.

Nordisk julemarmelade med æble, karamel & kanel
Vores julemarmelade smager af julehygge og passer perfekt til julemorgenbordet, men også til pandekager og vafler.

Havsalt kværn
Fransk havsalt er en klassiker i den daglige madlavning. Den smarte kværn med det grove havsalt står flot på dit køkkenbord og tilføjer nemt og hurtig ekstra smag til din mad.

Peber kværn
Den klassiske pebermix er den perfekte ledsager i dit køkken og som tilbehør på spisebordet. Den indeholder
3 forskellige slags peber, hvide, røde og sorte peberkorn. Flasken har indbygget kværn, så det er nemt at tilføje lidt ekstra god smag til maden.

Nelly’s brændte mandler
Brændte mandler er en vaskeægte juleklassiker, der holder år efter år. De både smager og dufter af jul, så det brager, præcis som jeg husker dem hos min gamle mormor nelly tomine.

Nelly’s karameller
Håndlavede bløde & søde karameller med en overraskende saltsmag, som smelter sammen med den søde flødekaramel- smag. Flødekaramellerne har lige præcis den bløde konsistens som jeg husker det hjemme hos min mormor, nelly tomine.

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.