Nordisk Jul

Nordisk
400

Beskrivelse:

Nordisk jul indeholder:

Nimbus rom sherry cask
Klassisk mørk rom med smag af eksotisk frugt & et hint af ingefær. Smager fantastisk i de klassiske drinks dark & stormy, cuba libre eller presidente. Prøv den også med cola til en rom & cola med en limetwist.

Nordisk gløgg med kirsebær & julekrydderier
Gløgg er oprindeligt en stimulerende nordisk vinterdrik. Denne variant er lavet på kirsebær og krydret med kanel, stjerneanis, og allehånde. Bland den med 1-2 flasker rødvin, tilsæt hakkede mandler og rosiner.
Nimbus blommer i rom
Råsyltede blommer smager af sensommer og er præcis som jeg husker dem hos min mormor nelly thomine . Helt vidunderlig som en enkelt dessert med råcreme, tilbehør til vanilleis, i en blommetrifli eller som tilbehør til gode oste.

Nordisk julesennep
Sennepen er krydret med enebær, timian & appelsin, sødet med brun farin og tilsat hele sennepskorn for at give et lille bid. Senneppen er krydret og aromatisk og giver et godt modspil til julens mad.

Nordisk julemarmelade med æble, karamel & kanel
Vores julemarmelade smager af julehygge og passer perfekt til julemorgenbordet, men også til pandekager og vafler.

Nelly’s brændte mandler
Brændte mandler er en vaskeægte juleklassiker, der holder år efter år. De både smager og dufter af jul, så det brager, præcis som jeg husker dem hos min gamle mormor nelly tomine.

Nelly’s karameller
Håndlavede bløde & søde karameller med en overraskende saltsmag, som smelter sammen med den søde flødekaramel- smag. Flødekaramellerne har lige præcis den bløde konsistens som jeg husker det hjemme hos min mormor, nelly tomine.

Rødvin terre forti sangiovese rubicone
Italiensk rødvin lavet på sangiovese druen. Vinen er fløjsblød med frugtige toner af kirsebær med balanceret krydderi. God til julens andesteg eller flæskesteg.
Tradition og salter vores pickles med havurten salturt.

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.