Nordisk Gæstebud

Nordisk
560

Beskrivelse:

Nordisk gæstebud indeholder:

Nimbus kaffelikør
Smager fantastisk som avec med masser af is, som ledsager til tiramisu eller anden tung dessert, gerne med chokola- de. Den er ligeledes oplagt til de klassiske drinks, white russian og espresso martini. Prøv den også til en kaffe g&t.

Rødvin terre forti sangiovese rubicone
Italiensk rødvin lavet på sangiovese druen. Vinen er fløjsblød med frugtige toner af kirsebær med balanceret krydde- ri. God til jules andesteg eller flæskesteg.

Vinaigrette med sennep & timian
En klassisk kombination, der passer godt til grønne salater & marinerede kartofler.

Tangakvavit med håndhøstet tang & krondild
Nordisk akvavit der er krydret med håndhøstet tang og grønne skærme af krondild. En rund og mild brændevin med frisk smag af dild. Perfekt til sild og smørrebrød, fisk og skaldyr og det danske frokostbord.

Jomfruhummersuppe
Jomfruhummeren kaldes også dybvandshummer. Den fanges i kattegat og på nordsøen, hvor den lever ved havbunden på 25–250 meters dybde. Server suppen med kogte jomfruhummerhaler, kammuslinger eller rejer, sammen med fenni- kel, gulerod og porrer. Til hovedret kan du tilsætte lidt torsk, der simrer med de sidste 5 minutter. Server med godt koldhævet brød. Velbekomme!

Bærsauce med havtorn & gulerod
God som smagsgiver til is, yoghurt og ymer. Fremragende sauce til chokolademousse og chokoladekage men også ideel som smagsgiver til dressinger med æblecidereddike. Havtorn er en vildtvoksende nordisk frugtbusk med sin helt egen eksotiske smag.

Havsalt kværn
Fransk havsalt er en klassiker i den daglige madlavning. Den smarte kværn med det grove havsalt står flot på dit køkkenbord og tilføjer nemt og hurtig ekstra smag til din mad.

Peber kværn
Den klassiske pebermix er den perfekte ledsager i dit køkken og som tilbehør på spisebordet. Den indeholder 3 forskellige slags peber, hvide, røde og sorte peberkorn. Flasken har indbygget kværn, så det er nemt at tilføje lidt ekstra god smag til maden.

Sennep med tang & dild
Sennep der er krydret med dild, citronskal og 3 slags håndhøstet tang. Sukkertang, ishavstang & blæretang. Bruges som sauce til gravad laks & røget laks, til krydring af dressinger & marinader til fisk & skaldyr.

Pærekompot med krondild
Kompottens krydrede anisnoter kommer fra fennikel & krondillen. Passer godt til fede brietyper men prøv den også til krondild fra unikaserien.

Kompot med solbær, honning & estragon
Solbærkompot er et klassisk tilbehør til de milde oste. Vi har sødet den honning og tilsat frisk estragon, som giver anisnoter.

Nelly’s brændte mandler
Brændte mandler er en vaskeægte juleklassiker, der holder år efter år. De både smager og dufter af jul, så det brager, præcis som jeg husker dem hos min gamle mormor nelly tomine.

Nelly’s karameller
Håndlavede bløde & søde karameller med en overraskende saltsmag, som smelter sammen med den søde flødekaramelsmag. Flødekaramellerne har lige præcis den bløde konsistens som jeg husker det hjemme hos min mormor, nelly tomine.

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.