Lily Glasskåle, 7 stk.

Holmegaard
560

Beskrivelse:

Når en blomst springer ud, indeholder hvert eneste stadie sin egen skønhed – fra den spæde knop til blomsten står i fuldt flor. Lily er netop inspireret af disse forskellige stadier i åkandens blomstring, som produkterne i serien afspejler hver især. I kraft af glasset bringes også den transparens ind i designet, som både findes i åkandens element – vandet – og i kronbladene, der er så fine og delikate, at du faktisk kan kigge igennem dem.

Det giver et ekstra element af liv og naturlig tilstedeværelse til designoplevelsen, at du kan nyde blomsten reflektere på den overflade, hvor du stiller Lily. Den store skål er perfekt til en gammeldags æblekage med ristede havregryn, flødeskum, æblemos og ribsgele på toppen. Eller til frugtsalaten, den grønne salat eller som frugtskål.

De små skåle kan bruges til desserter, is og kage, men kan også komme i spil til servering af slik, marmelade, karameller eller lige det, du har lyst til.

Indeholder:
– Lily Skål, klar, Ø23 cm
– Lily Skål, cherry blossom, 2 stk., Ø13 cm
– Lily Skål, toffee rose, 2 stk., Ø13 cm
– Lily Skål, blue iris, 2 stk., Ø13 cm
– Check Mulepose Alice 45×50 cm, rød/sand

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.