Lækkert køkkensæt, Rå

Rosendahl
560

Beskrivelse:

Rosendahl har sammen med Jesper Vollmer og Anette Heick skabt køkkenserien RÅ, der fokuserer på de gode redskaber og det brugsvenlige nordiske design. Det gode greb har været omdrejningspunktet i serien, og serien er skabt i thermo ask, som er varmebehandlet asketræ. Det er varmebehandlingen, der frembringer den mørke farve i træet.

SKÆREBRÆT, B: 25 X L: 45 X H: 1,7 CM
Det lækre skærebræt er perfekt til både anretning samt at hakke, snitte og skære på. Skærebrættet kan med fordel stå fremme på køkkenbordet, så det altid er klar til at blive taget i brug. Et skærebræt er et værktøj vi ikke kan undvære i køkkenet, og som oftest bliver brugt hver eneste dag.

RUNDT SALTKAR MED LÅG, H: 6,5 CM, Ø: 9,5 CM
Saltkaret er lavet i stentøj og låget af thermo ask, hvilket giver det et råt udtryk. Brug saltkarret til at opbevare salt, andre krydderier eller noget helt tredje. Det flotte udseende på karret gør, at det kan bruges i køkkenet såvel som ved servering på bordet.

SALT- ELLER PEBER KVÆRN, H: 20 CM, Ø: 7,5 CM
Den flotte kværn er lavet i Thermo ask og aluminium med coating, hvilket giver kværnen et råt look. Kværnen er en topplaceret kværn, hvilket gør at den ikke drysser på bordet. Derudover sikrer kværnen et godt greb, samt nem refill ved blot at trække op i kværnens

Gaven indeholder:

  • 1 x RÅ Skærebræt B25 x L44
  • 1 x RÅ Rundt saltkar med låg H6,5 cm, Ø9,5 cm
  • 1 x RÅ Salt- eller peber kværn H20 cm, Ø7,5 cm
  • 1 x Check Mulepose Alice 45×50 cm, rød/sand

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.