Lady with hat Lysestage, 2 stk, pink

Bjørn Wiinblad
400

Beskrivelse:

Invitér den nye hattefrøken indenfor, og lad hende skabe glæde i boligen med sine fine farver, finurlige detaljer og håndmalede dekorationer. Lysestagen i blankglaseret keramik med en højde på 16 cm er overvejende lyserød i udtrykket og har detaljer i grøn, gul og blå. Som et lille tårn vokser hatten op mod himlen, mens den fine frøken balancerer hatten med sine hænder. Det giver lysestagen et finurligt og fantasifuldt udtryk perfekt i den legende boligindretning.

Brug den til både hvide, farvede, lige og snoede lys – eller hvorfor ikke med en enkelt dekorativ blomst? Designet inviterer dig til at være kreativ i din indretning. En anden detalje, der er gennemgående i serien, er de små, figurative blomster, der er placeret langs skyggen på hattene. Endnu en dekorativ detalje inspireret af Bjørn Wiinblads originale former og farver.

Gaven indeholder: 

  • 2 x Lady with hat Lysestage H16 cm, pink
  • 1 x Check Mulepose Alice 45×50 cm, rød/sand

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.