Kogebog Hverdagsaftensmad

Julie Bruun / Christina Emborg
240

Beskrivelse:

I Hverdagsaftensmad har Julie Bruun og Christina Emborg samlet alle deres bedste aftensmadsretter for hele familien. Her er sprøde salater, gode gryderetter, nemme sandwich og wraps, hurtige pastaretter og lune supper og tærter. Derudover indeholder bogen opskrifter på hjemmelavet fastfood, nemlig snaskede burgere, pizzaer og luksus hotdogs. Afslutningsvist byder bogen på knasende sprøde toppings og smagfulde dips og dressinger, der giver din aftensmad det sidste touch.

De mere end 130 opskrifter er udviklet med fokus på at inspirere til sund hverdagsmad, som er for alle.

For det skal hverken være besværligt eller kedeligt at gå i køkkenet. Som børnefamilie har man ikke evig tid til at kokkerere, og Hverdagsaftensmad er skabt for at give lyst og inspiration til at gå i køkkenet og skabe nærende måltider, som ikke tager alverdens tid. Bogen henvender sig til dig, som gerne vil prøve nye, nemme og grønne hverdagsretter med råvarer, som du kan købe i dit lokale supermarked.

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.