Køkkensæt, RÅ

Rosendahl
640

Beskrivelse:

Rosendahl har sammen med Jesper Vollmer og Anette Heick skabt køkkenserien RÅ, der fokuserer på de gode redskaber og det brugsvenlige nordiske design. Det gode greb har været omdrejningspunktet i serien, og serien er skabt i thermo ask, som er varmebehandlet asketræ. Det er varmebehandlingen, der frembringer den mørke farve i træet.

SKÆREBRÆT M. SAFTRILLE, B: 28 X L: 51 X H: 2,5 CM
Det store skærebræt er vendbart og velegnet til både tilberedning, servering og udskæring. Det anvendte træ er FSC®-certificeret.

RUNDT SALTKAR MED LÅG, H: 6,5 CM, Ø: 9,5 CM
Saltkaret er lavet i stentøj og låget af thermo ask, hvilket giver det et råt udtryk. Brug saltkarret til at opbevare salt, andre krydderier eller noget helt tredje. Det flotte udseende på karret gør, at det kan bruges i køkkenet såvel som ved servering på bordet.

RÅ TEKSTILER
Det flotte RÅ viskestykke er fremstillet i 100 % bomuld, og har en rigtig god sugeevne. Det tåler vask på 40°C og tørretumbler. På grillhandsken er der flotte detaljer som lædertrim og jeanswear-stikninger. Grillhandsken er isoleret med 8mm polyesterfyld, der tåler varme op til 220 grader. Den smarte RÅ brødkurv i mørkegrå bomuld, har quiltet bund og lukkes let ved hjælp af de to hanke i brødkurven. Kurven tåler vask ved 40°C efter behov. Alle tekstiler er OEKO-TEX®-mærket.

Gaven indeholder:

  • 1 x RÅ Skærebræt med saftrille B: 28 x L: 51 x H: 2,5 cm
  • 1 x RÅ Rundt saltkar med låg H: 6,5 cm, Ø: 9,5 cm
  • 1 x RÅ Viskestykke,mørk grå, B: 50 x L: 70 cm
  • 1 x RÅ Ovnhandske, mørk grå, one size
  • 1 x RÅ Brødkurv, mørk grå, Ø: 20 cm
  • 1 x Check Mulepose Berta 50×60 cm, rød/sand

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.