GC Nouveau Karaffel, glas og kværnsæt

Rosendahl
640

Beskrivelse:

Mundblæst glas, en elegant røgfarve, et patineret stålbånd og minimalistiske riller. Grand Cru Nouveau er opbygget på samme geometriske former og tilsat nye elementer i et intuitivt og logisk formsprog, der altid vil være fundamentet i Grand Cru-seriens DNA. Du får med Rosendahl Grand Cru Nouveau stadig design, der holder.

Både Grand Cru Nouveaukaraflen og Grand Cru Nouveau-vandglasset er mundblæste og har begge små unikke forskelle fra glas til glas – de tydelige mundblæste karaktertræk. Begge glas er holdt i den samme enkle og moderne udtryk, hvor smukt mundblæst kvalitetsglas i en elegant mørkegrå smoke bliver matchet med Grand Cru Nouveau-rillerne.

Kendetegnet for Grand Cru Nouveau er netop de gentagne riller, der pryder det røgfarvede glas på seriens karaffel, glas og kværn. Grand Cru Nouveau er et elegant eksempel på funktionelt glasdesign til det moderne liv. Designet balancerer ubesværet mellem æstetik og funktion og vil opgradere borddækningen både til hverdag og fest.

Gaven indeholder:

  • 1 x GC Nouveau Vandkaraffel, smoke, 1,0 l
  • 1 x GC Nouveau Vandglas, smoke, 4-pak, 26 cl
  • 2 x GC Nouveau Kværn, smoke, H17,5 cm
  • 1 x Check Mulepose Alice 45×50 cm, rød/sand

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.