Hammershøi summer, 3 krus og 3 skåle

Kähler
640

Beskrivelse:

Med Hammershøi Summer fra Kähler kan du næsten mærke solens stråler og den lune sommervind, når du dækker op til kaffe og lidt lækkert på terrassen, altanen eller i sommerhuset. Serien er inspireret af den danske sommers eventyrlige former, farver og følelser, og den stolte solsikke og energiske svale pryder kruset, der rummer 33 cl og er perfekt til te eller kaffe – uanset om du nyder den en tidlig sommermorgen i ro og fred eller med sommerhuset fuld af kaffegæster.

Har du allerede andre dele i Hammershøi Summer-serien, vil nyhederne været et smukt supplement til de øvrige temaer sommerbær eller forglemmigej og fuldende en glad og hyggelig sommerstemning på bordet, samtidig med at du nyder den autentiske nostalgi i Kählers håndlavede designtraditioner. På kruset er solsikken foreviget på forskellige måder, så man fornemmer den bevægelse, den gennemgår i løbet af dagen: Den åbne blomst står mod solen fra morgenstunden og bevæger sig i løbet af dagen, så den hele tiden fanger så meget sol som muligt. Sidst på dagen drejer solsikken mod vest, og i løbet af natten drejer den mod øst og venter igen tålmodigt på solens første stråler.

Gaven indeholder: 

  • 1 x Hammershøi Summer Skål Ø12 cm, sommerbær
  • 1 x Hammershøi Summer Krus 33 cl, sommerbær
  • 1 x Hammershøi Summer Skål Ø12 cm, forglemmigej
  • 1 x Hammershøi Summer Krus 33 cl, forglemmigej
  • 1 x Hammershøi Summer Skål Ø12 cm, solsikke NYHED
  • 1 x Hammershøi Summer Krus 33 cl, solsikke NYHED
  • 1 x Check Mulepose Alice 45×50 cm, rød/sand

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.