Grand Cru Ovnfaste fade, grå, 3 stk.

Rosendahl
320

Beskrivelse:

Ovnfaste fade er uundværlige i en travl hverdag, hvor det er rart at kunne lade ovnen stå for størstedelen af tilberedningen, mens man selv laver noget andet. Et godt bud på en række trofaste køkkenhjælpere er de ovnfaste fade i Grand Cru-serien i mørkglaseret porcelæn, der ikke kun er slidstærke og nemme at rengøre, men som også præsenterer maden flot og ser godt ud på bordet.

Serien består af klassiske ovnfaste fade i tre størrelser. De har samme dimensioner som de eksisterende ovnfaste fade i glas, men har en kant, der er en anelse højere, så der er godt styr på fadenes indhold. Derudover har de fået en skrå vinkel langs underkanten, der gør det nemmere at få fat under fadene. Og så er de designet til at passe ind i hinanden, når de ikke er i brug, så de fylder mindst muligt i køkkenskabet.

De er robuste og tåler ikke kun ovn, men også mikroovn og fryser, så du ikke behøver at bruge en masse ekstra beholdere, når du for eksempel skal fryse eller genopvarme maden.

Gaven indeholder: 

  • 1 x Grand Cru Ovnfast fad, grå, L38xB25 cm
  • 1 x Grand Cru Ovnfast fad, grå, L24xB24 cm
  • 1 x Grand Cru Ovnfast fad, grå, L24xB12,5 cm
  • Pakket i gaveæske

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.