Ginkassen

Nordisk
400

Beskrivelse:

Ginkassen indeholder:

Deer & doe kirsebærgin
En krydret gin med stor kirsebærsmag, en sødlig frugt med en lille mandelsmag fra kirsebærstenene og diskrete noter af appelsinskal. Brug den sammen med en god tonic, til den populære cocktail singapore gin sling eller en merry cherry christmas g&t. 2 cl kirsebær gin, 4 cl kirsebærsirup & 10 cl tonic.

Foxyman gin med citrongræs + limeblade
En forfriskende & karakteristisk citrus gin med lime & citron krydret med de aromatiske limeblade & den tropiske græ- sart citrongræs. En pikant citrusrig aroma med en behagelig eftersmag. Brug den i en klassisk g&t eller i de populære cocktails tom collins, white lady eller singapore gin sling.

Pearlfisher cocktail sirup med mango & vanilla
En cocktailsirup med en krydret duft og sødmefuld smag af mango, justeret med frisk lime. Uundværlig til gin hass men også fantastisk sammen med kold hvidvin til en velkomstdrik.

Pearlfisher cocktail sirup med citron & citrongræs
Kombinationen af citron, limeblade og citrongræs giver en sød syrlig sirup der er helt uundværlig når du er vild med at lave cocktails.

Fever-tree lemon tonic water
Ved at kombinere de fineste sicilianske citroner med kildevand og kinin af højeste kvalitet fra febertræerne i congo, har vi skabt en delikat lemon tonic water med en autentisk og forfriskende smag og aroma.

Fever-tree indian tonic water
Ved at blande fabelagtige botaniske olier med kildevand og den højeste kvalitet kinin fra ’ feber træer’ i det østlige congo, har fever-tree fået skabt en naturlig og prisvindende tonic med en unik ren og forfriskende smag og aroma

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.