GC Recycled Vandkaraffel, klar grøn, 90 cl

Rosendahl
120

Beskrivelse:

Ansvarlighed er med rette på dagsordenen – lokalt, globalt og naturligvis også hos Rosendahl. Og som et led i konstant at udvikle mere ansvarligt producerede produkter og mindske vores aftryk på miljøet lanceres et udvalg af Rosendahl-produkter lavet af genanvendt glas.

Grand Cru Recycled er originaler fra Rosendahls eksisterende sortiment skabt i 100% genanvendt glas af bedste kvalitet.

Det er elegant tidløst design – i den nye tidsånd, en funktionel familie af stabelbare, robuste hverdagsprodukter til daglig brug, som med god samvittighed kan sættes på bordet. En stor del af Rosendahls DNA er nemlig ikke kun at skabe tidløse klassikere, men også at forny dem, så de følger med tidsånden og den verden, vi lever i.

Med Rosendahl Recycled får du kvalitetsprodukter med fokus på cirkularitet gennem brug af genanvendte materialer skabt for at gøre ansvarligt produceret design tilgængeligt for alle. Kig efter Rosendahl Recycled, så er det nemt at tage det ansvarlige valg i Rosendahls sortiment, der er skabt og født i og af de miljømæssige udfordringer, vi står overfor.

Indeholder: GC Recycled Vandkaraffel, klar grøn, 90 cl

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.