Eva urtepotteskjuler på fod og vase

Bjørn Wiinblad
400

Beskrivelse:

Eva er en serie af vaser, urtepotteskjulere og lysestager fra Bjørn Wiinblad, der med hver deres udtryk, farvevej og fysiske størrelse understøtter tidens kuraterede indretning og gør stilen ultrapersonlig, uanset hvor Eva placeres. Bjørn Wiinblad var en livsglad kunstner med en stor og farverig personlighed, der gik sine egne veje og ikke var bange for at drømme og tænke stort.

Den sjæl mærkes i høj grad i Eva, der hviler i sig selv og inviterer os til at udtrykke vores egen stil og personlighed i indretningen med farverige blomsterbuketter, eksotiske planter, lys og kreative dekorationer. Brug urtepotteskjuleren til at vise krydderurter, trendy sukkulenter, små planter eller arrangerede blomsterkompositioner.

Vaserne er nærmest selvskrevet til at lukke eventyret ind og bringe glæde i hjemmet med den skønneste præsentation af blomsterbuketter eller en enkelt stor blomst. En ting er sikkert! Det bliver overdådighed i fuldt flor, når du inviterer Eva indenfor.

Gaven indeholder: 

  • 1 x Eva Urtepotteskjuler på fod Ø15,5 cm, pink
  • 1 x Eva Vase H15 cm, lavendel
  • 1 x Check Mulepose Alice 45×50 cm, rød/sand

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.