Eva Fyrfadsstage Ø6,5 cm, 2 stk.

Bjørn Wiinblad
150

Beskrivelse:

Prikker, tern, striber og cirkler på én gang? Selvfølgelig, kan du næsten høre Bjørn Wiinblad sige. Med sit glade smil, de blussende kinder og farverige dekorationer rummer Eva på alle måder essensen af Bjørn Wiinblad som person og kunstner – også når hun tager form som fyrfadslysestage. Glad og drømmende skaber hun liv og personlighed i indretningen med sit poetiske udtryk og sine sprudlende farver.

Fyrfadslysestagerne med en højde på 6 cm og en diameter på 6,5 cm kommer som et par med hver deres personlighed – den ene Eva har gult hår og den anden lavendelfarvet hår. De er udsmykket med farverige kjoler i et mix af begge nuancer, og når et tændt fyrfadslys placeres i dem, lyser de op og gør hverdagen lidt mere farverig.

De er lavet af blankglaseret keramik med farvet decal og er inspireret af Bjørn Wiinblads originale Eva-figurer. Ansigtet med de mandelformede øjne og den spidse næse er Wiinblads oprindelige streg, og de farverige kjolemønstre er en nyfortolkning af Bjørn Wiinblads illustrationer fra arkiverne.

Gaven indeholder: 

  • Eva Fyrfadsstage Ø6,5 cm gul/lavendel 2 stk.

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.