Cocktailkassen

Nordisk
400

Beskrivelse:

Cocktailkassen indeholder:

Pearlfisher cocktail sirup med mango & vanilla
En cocktailsirup med en krydret duft og sødmefuld smag af mango, justeret med frisk lime. Uundværlig til gin hass men også fantastisk sammen med kold hvidvin til en velkomstdrik.

Pearlfisher cocktail med vodka, rabarber & hibiscus
En balanceret cocktail med syrlige rabarber, kombineret med delikat aromatisk hibiscus, sødlig & frisk citrussmag fra citrongræsset og små noter af lakrids fra stjerneanis.

Foxyman gin med citrongræs + limeblade
En forfriskende & karakteristisk citrus gin med lime & citron krydret med de aromatiske limeblade & den tropiske græ- sart citrongræs. En pikant citrusrig aroma med en behagelig eftersmag. Brug den i en klassisk g&t eller i de populære cocktails tom collins, white lady eller singapore gin sling.

Pearlfisher cocktail med gin, stikkelsbær & hyldeblomst
Kombinationen af den enebærkrydrede gin, den kraftige ingefær og de aromatiske hyldeblomster, giver en balanceret sød /syrlig cocktail med noter af stikkelsbær, rosmarin & citrus.

Fever-tree lemon tonic water
Ved at kombinere de fineste sicilianske citroner med kildevand og kinin af højeste kvalitet fra febertræerne i congo, har vi skabt en delikat lemon tonic water med en autentisk og forfriskende smag og aroma.

Nelly’s brændte mandler med gin, salt & citron
Brændte mandler er en vaskeægte juleklassiker, der holder år efter år. De både smager og dufter af jul, så det brager, præcis som jeg husker dem hos min gamle mormor nelly tomine.

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.