Canvas vaser, 2 stk

Kähler
640

Beskrivelse:

KERAMIKVASER MED HÅNDMALEDE DEKORATIONER
På et rent lærred kan alting ske. Alle muligheder er åbne, intet er fastlagt og snart placeres penslen på lærredet og foreviger kunstnerens energi i dét øjeblik. Med Kählers serie Canvas er lærredet runde og voluminøse keramikvaser.

Kunstnerne er Kristine Meyer og Sabine Lavigne, der designer under navnet Meyer-Lavigne. Med et ønske om at bringe Kählers håndværksarv og klassiske teknikker ind i nutiden, har de hentet vasernes form i arkiverne og leget med at skabe et autentisk og kunstnerisk udtryk, der får ekstra dybde og liv med dybe og fyldige glasurer.

Med Canvas handler det om penselstrøgene og om intentionen bag dem. Man kan tydeligt se, at vaserne er malet i hånden, og det giver et ekspressivt og levende udtryk. I dekorationerne fornemmer man designernes kunstneriske forståelse og intuitive bevægelser, der gør hver enkelt håndmalede vase til et lille kunstværk i sig selv.

Gaven indeholder:
– Canvas Vase rosa, H: 15 cm
– Canvas Vase rosa/brun, H: 20 cm
– Check Mulepose Alice 45×50 cm, rød/sand

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.