Brudgom H18 cm, blå/sort/hvid

Kay Bojesen
450

Beskrivelse:

Med Gommen fra Kay Bojesen får du originalt og klassisk dansk træhåndværk i højeste kvalitet – designet i Bojesens ikoniske runde former med hans velkendte glimt i øjet. Gommen måler 18 cm og er elegant klædt i mørkt jakkesæt med hvid skjorte og sort butterfly.

Med sirlige detaljer som knapper, lommeklud og revers bliver jakken bragt til live, og Gommens glade og imødekommende smil giver ham charme og personlighed. Gommens form er baseret på de originale figurer fra arkiverne, der er enkle og minimalistiske, men fulde af liv og sjæl.

Figuren er fremstillet i FSC-certificeret bøgetræ og udført i den høje håndværksmæssige kvalitet, der kendetegner Træfigurerne fra Kay Bojesen. Giv Gommen alene som gave på den kommende goms polterabend, eller lad den elegante figur finde vej til gavebordet i par med gommens udvalgte partner.

Størrelse:
Højde 18 cm
Bredde 8,50 cm
Dybde 5 cm

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.