Brud H17 cm, hvid

Kay Bojesen
450

Beskrivelse:

Med Bruden fra Kay Bojesen får du originalt og klassisk dansk træhåndværk i højeste kvalitet – designet i Bojesens ikoniske runde former med hans velkendte glimt i øjet.

Bruden måler 17 cm og kommer i en gulvlang, hvid kjole med lange ærmer og feminine sølvdetaljer i form af et bånd om livet og ved håndleddene. Med en ganske fin streg er der malet tynde, tynde striber på kjolen, der giver en fornemmelse af bevægelse og stoflighed. Det understreger figurens bløde formsprog og giver den hvide kjole en ekstra dimension. Håret er tilbagestrøget i en enkel frisure, som på Kay Bojesens originale figurer, kinderne er røde, og smilet er venligt og imødekommende.

Figuren er fremstillet i FSC-certificeret bøgetræ og udført i den høje håndværksmæssige kvalitet, der kendetegner Træfigurerne fra Kay Bojesen. Giv Bruden alene som gave på den kommende bruds polterabend, eller lad den elegante figur finde vej til gavebordet i par med brudens udvalgte partner.

Størrelse:
Højde 17 cm
Bredde 7 cm
Dybde 5 cm

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.