Brud H12 cm Hvid

Kay Bojesen
300

Beskrivelse:

Fuldend bryllupskagen med topfigurer fra Kay Bojesen, der med søde smil og forelskede, blussende kinder enkelt og elegant udtrykker den boblende glæde, der kendetegner en bryllupsfest.

Med et minibrudepar på toppen fejrer du kærligheden med originale fortællinger i træ af den højeste håndværksmæssige kvalitet. Det er så yndigt at følges ad – lige hen til kagebordet, hvor en smuk og indbydende bryllupskage venter. Bryllupskagen er utvivlsomt et af højdepunkterne ved enhver bryllupsfest, og det er et uforglemmeligt øjeblik, når brudeparret sammen skærer det første stykke.

På bryllupsdagen starter man en ny fælles fortælling sammen, og netop fortællingen var omdrejningspunktet for Kay Bojesen. Med træet som medie skabte han fantastiske figurer og fortalte historier med sit håndværk og formsprog i de karakteristiske smilende linjer.

Gaven indeholder: 

  • Brud H12 cm Hvid

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.