Bjørn lille Eg/ahorn

Kay Bojesen
560

Beskrivelse:

Et stort og stærkt ikon er blevet større. Med de bløde og runde linjer udtrykt i stor skala kan du nu endnu tydeligere fornemme Kay Bojesens unikke formsprog og hans enestående talent for design. Bjørnen er ingen undtagelse, og i den nye store størrelse får du lige lidt ekstra af den velkendte gedigne Kay Bojesen-kvalitet.

Den store Bjørn er skabt i hånden med kærlighed og omhyggelighed på præcis samme måde, som de andre i serien er blevet siden begyndelsen af 50’erne, hvor Bjørnen kom til verden med sine karakteristiske åbne arme, der i den grad indbyder til en rigtig bjørnekrammer. Ligesom sine mindre familiemedlemmer er Bjørnen skabt i FSC®-certificeret ahorn og FSC®-certificeret egetræ, der garanterer, at træerne til produktionen er plantet, dyrket og fældet ansvarligt. Og det naturlige træs iboende liv, åretegninger og karakteristika kommer virkelig til sin ret i den store version af Bjørnen, hvor alt er skaleret op.

Den originale Bjørn blev skabt tilbage i 1952, hvor Kay Bojesen blev inspireret af historien fra Zoologisk Have i København om den lille bjørneunge Ursula, der var for lille til at bo sammen med de andre bjørne og derfor blev opfostret hjemme hos ZOO-inspektøren, indtil den var gammel nok til at bo med de ældre bjørne. Kay Bojesen lavede en lille bjørneunge, lagde den i en vugge, og ud over at fortælle den søde historie i træ endte han samtidig med at lave et verdenskendt dansk designikon.

Gaven indeholder:

  • Bjørn lille Eg/ahorn

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.