ARC Lanterne, 2 stk.

Holmegaard
560

Beskrivelse:

Indret med de elegante nye ARC-lanterner i mundblæst borosilikatglas fra Holmegaard, der leger med de buede former og udforsker glassets muligheder med både geometriske og organiske former.

Perfekt når der skal skabes stilfuld hygge på den moderne måde inde og ude. Den mindste lanterne på 25 cm er designet til fyrfadslys eller små bloklys på maksimum 6 cm i højden og 4 cm i diameter, mens den store på 39 cm er til de lidt større bloklys på maksimum 16 cm i højden og 6 cm i diameter.

De har begge et håndtag i metal, så du kan flytte rundt på dem og skabe hygge, lige der hvor du har lyst. Stil for eksempel en eller flere lanterner på bordet, i vindueskarmen, ved trappen, på gulvet eller på terrassen. De kan bruges både ude og inde, alt efter hvad du føler dig inspireret til. En metalplade i bunden af lanternerne sikrer, at de levende lys sidder stabilt og sikkert.

Metalpladen i toppen beskytter håndtaget mod varmen fra lyset og stabiliserer samtidig glasset, når du går med lanternen. Formen på glasdelen gør, at den er nem at rengøre, ligesom du nemt kan skifte lys, når der er behov for det.

Design: Sebastian Holmbäck

Indeholder:
– ARC Lanterne, lille, klar, H25,5 cm
– ARC Lanterne, stor, klar, H39 cm
– Check Mulepose Alice 45×50 cm, rød/sand

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.