Årsfugl 2024, Flora

Kay Bojesen
320

Beskrivelse:

KAY BOJESEN ÅRSFUGL 2024 FLORA

Flora produceres i et begrænset antal eksemplarer og er graveret med årstal. Årets Fugl 2024 er en smule mindre end den klassiske Sangfugl, men præcis lige så charmerende. Og ligesom de andre Kay Bojesen-Sangfugle er den lavet af FSC®-certificeret bøgetræ, der garanterer, at træerne til produktionen er plantet, dyrket og fældet ansvarligt.

Vi ved fra arkiverne, at familien Bojesens terrasse i Bellavista var fuld af blomster, kurvemøbler og fugle, og mon ikke det har inspireret Kay Bojesen til at forevige sine små flyvende venner i sin karakteristiske streg med runde former og smilende linjer.

Alle Kay Bojesens søde Sangfugle skaber glæde og flyver lige i hjertet på store og små med hver deres charmerende personlighed. Og Sangfuglene er et godt eksempel på, hvordan Kay Bojesen med et simpelt formsprog formåede at give sine figurer liv og sjæl, så de den dag i dag taler til fantasien og barnet i os alle på tværs af alder og generationer.

Gaven indeholder: 

  • Årsfugl Flora 2024, H12,5 cm, Pink

Vi leverer gaver til enhver lejlighed

Hos NIELSEN-reklame leverer vi gaver til enhver lejlighed – jul, påske, sommer, jubilæum m.m.

 

Vi leverer mange kendte mærker som Royal Copenhagen, Menu, Rosendahl, Stelton, Eva Solo, Kähler, Georg Jensen, Kay Bojesen, Weber, Georg Jensen Damask, Bon Goût, KitchenAid, m.m.

 

Hvert år i september holder vi julegavemesse for virksomheder.